vrijdag 15 juli 2011

Doe mee en breek een wereldrecord!

Altijd al eens een officieel Guiness wereldrecord willen breken? Nu is je kans. De lancering van het project 1.000.000 druppels bestaat uit het breken van het wereldrecord waterdragen. Meld je gratis aan en help meteen het project.

Meer informatie:

Wereldrecordpoging vormt start grote campagne duurzaamheid

Een groep van 30 organisaties gaat op 27 Juli 2011 een nieuw wereldrecord in Bloemendaal aan Zee neerzetten. De actie is een initiatief van het van oorsprong Twentse bedrijf Asito en geeft het startsein voor een grote campagne omtrent duurzaamheid. Doel is om 1.000.000 miljoen mensen bewust te maken van milieuvriendelijk leven. De campagne wordt gesteund door allerlei instanties uit het hele land waaronder de gemeente Almelo, Gorinchem, Proctor & Gamble, Centraal Museum Utrecht en de Climate Neutral Group. Een complete lijst van de deelnemende organisaties is te vinden op de website.

Met de recordpoging hopen de organisaties mensen aan het denken te zetten en te inspireren en andere bedrijven te stimuleren mee te doen. Doel is om het Canadese record ‘De meeste mensen die waterkannen op hun hoofd dragen’ te verbeteren. Dit record werd nog geen twee maanden geleden op 7 mei 2011 in Woodbine Beach Park in Toronto, Ontario, Canada neergezet. Het oude record staat op 282 mensen. Het 1.000.000 druppels project hoopt veel meer mensen over te halen mensen mee te doen in Bloemendaal aan Zee. Niet alleen medewerkers van deelnemende organisaties mogen mee doen. Iedereen die het leuk lijkt om aan een recordpoging mee te werken is van harte welkom.

Meedoen? Stuur een mailtje en je bent van harte welkom op woensdag 27 juli vanaf 13.00 uur in beachclub Vroeger in Bloemendaal. Wij zorgen voor een drankje en hapje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten