dinsdag 16 augustus 2011

Briez nieuwe partner 1.000.000 druppels

Briez Praktijk voor Huidverzorging en Laserontharing is opgericht in 2009. De schoonheidsbehandelingen, massages en pedicurebehandelingen worden uitsluitend gegeven met de 100% natuurzuivere cosmetica van Dr. Hauschka. In 2011 hebben wij de ontharingsafdeling van Praktijk KORPOS overgenomen, een bedrijf dat vanaf 2003 op een zo duurzaam mogelijke manier bedrijf voerde. Deze manier van werken blijft dan ook gehandhaafd.
Dat betekent o.a.dat wij al onze (laserontharing) klanten, die buiten Den Haag wonen, stimuleren om met de trein te komen door hun treinkaartjes te vergoeden.
Verder scheiden wij ons afval, werken met ecologische schoonmaakmiddelen, schenken biologische koffie en thee, gebruiken groene stroom, spaarlampen en werken met Pure Expert Kompres doeken tijdens de schoonheidsbehandelingen (Öko-Tex Standard 100 keurmerk).
Tevens doneren wij ieder half jaar een gedeelte van onze omzet aan een goed doel. Wij hopen door op deze manier te werken ook anderen te stimuleren zo bewust mogelijk te leven. Alle kleine beetjes helpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten