dinsdag 13 december 2011

Quaron Cleaning Systems nieuwe partner 1.000.000 druppels

1 miljoen druppels is een prachtig initiatief waar Quaron Cleaning Systems zich heel graag bij aansluit. Als producent van reinigingsmiddelen zijn wij ons zeer bewust van onze verplichting richting het milieu. Uiteraard proberen wij op zoveel mogelijk fronten ons steentje bij te dragen door op een groene manier met hygiëne om te gaan.


Inmiddels heeft Quaron Cleaning Systems diverse productlijnen die het Europees Ecolabel dragen en wordt er volop ontwikkeld om dit keurmerk binnen het assortiment uit te breiden. De wijze van verpakken en doseren versterkt daarbij de duurzame manier van reinigen. Wij hebben ons ten doel gesteld een MVO beleid te voeren dat binnen alle facetten in ons bedrijf tot uiting komt, waaronder:

- In reductie van transport door veelvuldig gebruik van hoogconcentraten, en goede afspraken met onze klanten om het aantal leveringen te verminderen.

- In de keuze voor verpakkingen en diverse emballagemogelijkheden. Tevens worden diverse producten via ontwikkelingsorganisatie ingezet.

- In zoveel mogelijk hergebruik van materialen en inzameling van materialen voor goede doelen.

- In het wagenpark, dat wordt omgezet naar een merk- en typeringsbeleid waarbij we komen tot een gemiddelde uitstoot van 140 gr/km CO2 uitstoot.

Al onze medewerkers dragen hun steentje bij aan 1 miljoen druppels door juist ook aandacht te schenken aan de kleine, eenvoudige besparingen in stroom- en energieverbruik, gebruik van gerecycled materiaal en reductie van print- en drukwerk.

Quaron Cleaning Systems steunt 1 miljoen druppels graag en zal de groene gedachten in 2012 nog verder door gaan voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten