woensdag 28 maart 2012

Buitenredactie sluit zich aan bij 1.000.000 druppels

Buitenredactie heeft zich aangesloten bij 1.000.000 druppels. Daarmee presenteert dit journalistieke en PR-bedrijf zich als duurzaam bedrijf dat zich blijft ontwikkelen op milieugebied en sociaal gebied. Eigenaar Anne Gouweloos is oud-gemeenteraadslid van Binnenmaas. In die functie zette zij zich politiek in voor een duurzamere samenleving. Dit zet zij nu voort door bedrijven te stimuleren in duurzame ontwikkeling. Met haar kennis op het gebied van duurzaamheid, personeelsmanagement, leiderschap en public relations geeft zij op maat passende adviezen hoe bedrijven zich verder kunnen ontwikkelen op duurzaamheidsgebied en hoe zij zich daarmee kunnen profileren.

Buitenredactie - gevestigd in het buurtschap Nieuwendijk - helpt zelf mee aan het terugdringen van milieuverontreiniging onder andere door interviews zoveel mogelijk telefonisch af te nemen (spaart benzine). Ook wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt om kosten te besparen. De winst die dat oplevert gaat in 2012 naar vrijwilligersprojecten zoals de opvoeding en ontwikkeling van Oegandese (wees)kinderen. Daarmee werkt Buitenredactie aan sociale duurzaamheid.

Door aan te sluiten bij 1.000.000 druppels hoopt Buitenredactie anderen te inspireren hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen en na te denken over waar zij hun winst aan willen uitgeven. Voor advies en de praktische invulling daarvan kunnen bedrijven bellen: 0186 684718 of naar buitenredactie@planet.nl mailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten