donderdag 1 maart 2012

Dankbaarheidstrengen om je bewust te zijn van dankbaarheid in je leven

Dankbaar.org is partner geworden van 1.000.000 druppels. De organisatie maakt en verkoopt dankbaarheidstrengen ten bate van organisaties die binnen haar visie passen. En bestaat uit een zestal vrijwilligers.

Bij mijn thee zitten leuke labeltjes, die je toch aan het denken zetten. Vandaag "Act with an attitude of gratitude" - dat impliceert dat je dankbaarheid als houding meeneemt in je gedrag. Mijn gedrag en mijn eigen kopje thee zijn natuurlijk maar kleine druppels, wel belangrijk voor degenen die dicht bij mij zijn maar het veroorzaakt geen grote verschuivingen. Aan de andere kant, als we allemaal ons 'dankbaarder' gedragen, iets meer tijd en energie aan dankbaarheid besteden dan kunnen we samen wel een verandering van de grond krijgen. Er zijn al heel veel strengen via de webwinkel verkocht en ze liggen ook in 10 stenen winkels.

Wij zijn bezig om de dankbaarheidstrengen op een zo duurzame en fair trade mogelijke manier te maken, een kleine druppel, maar zoals je hier kunt zien kunnen veel kleine druppels samen echt iets betekenen. Op naar een miljoen druppels (en een kopje thee).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten