donderdag 1 maart 2012

Usit Design hanteert de cradle to cradle filosofie

Usit Design is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in de regio Venlo. Deze regio staat ook wel bekend als het Cradle 2 Cralde (C2C) gebied van Nederland.

Achter Usit Design staat een enthousiast team dat ontwerpt en produceert volgens de cradle to cradle (C2C) filosofie. Wij werken met restmateriaal van aluminium. Dubbelwandige en gestabiliseerde profielen uit de carosseriebouw. Sterk, onderhoudsvrij en weerbestendig.

In onze collectie vindt u banken, stoelen, tafels, sidetables, roomdividers en plantenbakken geschikt voor tuin en interieur.  Buiten deze vaste collectie leveren wij maatwerk en staan we open voor persoonlijke wensen en ideeen. Onze ontwerpers hebben een ruime ervaring in het bedenken en inrichten van tuinen, dakterrassen, overdekte terrassen, interieurs en kantoren. Aluminium biedt op dit gebied heel veel verrassende toepassingsmogelijkheden.

De productie hebben we in Nederland en in eigen beheer. Heel bewust kiezen wij ervoor duurzaam en milieubewust vakmanschap te leveren. Wij ontwerpen en produceren voor mensen die net als wij duurzaam en milieubewust bezig zijn met de toekomst.

Usit Design heeft zich aangesloten als partner bij 1.000.000 druppels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten