dinsdag 13 maart 2012

Water Alliance partner van 1.000.000 druppels

Watertechnologie; de ontwikkeling er van is van belang voor de toekomst van de aarde. Maar ook in economische zin is deze groeimarkt interessant. Er zijn in Nederland tal van bedrijven en instellingen met kansrijke ideeën en uitvindingen. Water Alliance ondersteunt bij het ‘vermarkten’ er van.

De Water Alliance is een samenwerkingsverband van watertechnologie-bedrijven, overheid en kennisinstellingen. De organisatie heeft een uitgebreid netwerk en een unieke kennispositie op het gebied van duurzame en innovatieve watertechnologie. Onder de slogan ‘van kennis naar business’ helpt de Water Alliance dan ook met facetten als matchmaking en marketing. De Water Alliance opereert vanuit science center Johannes de Doper in Leeuwarden.

Ook op kantoor proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn door te streven naar een paperless office, promotie van kraanwater, het invoeren van doppers in plaats van wegwerpflesjes en natuurlijk de Druppel van de Week. Water Alliance ondersteunt 1.000.000 druppels dan ook van harte: alle druppels helpen naar een meer duurzame samenleving! Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.wateralliance.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten