donderdag 26 april 2012

CITAVERDE College partner van 1.000.000 druppels

Het CITAVERDE College is een onderwijsinstelling voor VMBO-, MBO- en volwassenenonderwijs in de groene sector. De groene sector is één van de meest innoverende, ondernemende en belangrijke sectoren van ons land. De toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en de herkomst van ons voedsel creëert nieuwe beroepen en vraagt goed opgeleide mensen. Zowel in de stad als in de regio.

Naast het bieden van groene opleidingen, zijn we zelf ook bezig met duurzaamheid. Met ons nieuwe Bestuursgebouw in Herten-Roermond willen wij een duidelijke stap zetten op het gebied van duurzaamheid. En we gaan nog een stapje verder. Tijdens de Floriade 2012 heeft CITAVERDE College het Cradle 2 Cradle Base Camp ingericht om kinderen en hun ouders hutten te laten bouwen en tegelijkertijd iets mee te geven over het C2C-gedachtengoed. Ook in onze eigen opleidingen neemt C2C een steeds belangrijkere plaats in.

Omdat CITAVERDE duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, sluiten wij ons ook graag aan bij 1.000.000 druppels. Niet alleen om onze medewerkers bewust te maken van duurzaamheid, maar ook in de hoop dat zij deze tips doorgeven aan familie, vrienden en mensen om hen heen. Zodat we met z’n allen een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten