woensdag 18 juli 2012

S-Line Products onderschrijft belang 1.000.000 druppels


Als vakgroothandel in reinigingssystemen en disposables biedt S-Line Products B.V. een veelzijdig en milieuvriendelijk assortiment. Het productaanbod biedt een keuze uit diverse segmenten als reinigingsmiddelen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, dispensers, afvalbenodigdheden en disposables. Daarnaast is het aanbod van artikelen zeer breed georiënteerd qua merken. S-Line Products B.V. bedient niet alleen schoonmaakbedrijven en bedrijven uit de horeca- en cateringsector, maar ook facilitaire diensten van onder meer kantoren, sport- en recreatiecentra en scholen.

Steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen hechten waarde aan milieuvriendelijke en verantwoord gemaakte producten. Vandaar dat wij onze klanten een op maat gemaakt advies bieden waarbij de nadruk ligt op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Voor S-Line Products B.V. behelst deze duurzaamheid dat al onze artikelen worden geproduceerd met een zo beperkt mogelijke negatieve invloed op het milieu en de samenleving. Alleen deze manier van ondernemen is toekomstgericht.

Onze slogan is niet voor niets: een beter milieu maken we samen! En dat is tevens de reden waarom we ons aangesloten hebben bij het duurzaamheidproject 1.000.000 druppels!

www.s-lineproducts.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten