vrijdag 16 november 2012

MAYA MVO Advies ondersteunt 1.000.000 druppels

MAYA MVO Advies gelooft dat wij allemaal een verantwoordelijkheid dragen voor de continuïteit van onze leefwereld. Het is belangrijk om in ons handelen dit belang niet uit het oog te verliezen en wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven extra bij kunnen dragen aan een duurzaam gebruik van de grondstoffen die onze planeet ons geeft. Wij vinden duurzaamheid belangrijk om te zorgen dat generaties na ons nog net zoveel kunnen genieten van onze aarde en dezelfde faciliteiten hebben als wij nu.

Wij helpen organisaties om ondernemen uit te bouwen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we aan kunnen tonen dat duurzaamheidsprincipes niet alleen een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu, maar ook aan het bedrijfsresultaat.

Wij ondersteunen 1.000.000 druppels omdat werken aan duurzaamheid niet alleen kan, dan is het een druppel op de gloeiende plaat, maar juist door 1.000.000 druppels wordt de smalle moeilijke weg naar duurzaamheid een comfortabele snelweg waardoor de wereld er over een paar jaar heel anders uit kan zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten