zaterdag 24 november 2012

Printle; eco-entrepreneurs

Printle hecht ontzettend veel waarde aan de natuur. We noemen ons dan ook 'eco-entrepreneurs': ondernemers met een duurzame instelling. Ons doel is om de wereld een beetje groener te maken en dat doen we middels verschillende initiatieven. Zo bieden we via onze webshop printle.com duurzame alternatieven aan voor cartridges en toners. Inkt is namelijk ontzettend slecht voor het milieu en we sporen mensen aan om zo min mogelijk - het liefst helemaal niet - te printen.

Maar als het dan toch moet, is het wel belangrijk om een alternatief te bieden. Met printle.com geven wij men dit alternatief. Daarnaast planten wij voor iedere bestelling een boom én hebben we een Twitter actie gestart (#twitterbos) waarbij we voor iedere 10 volgers ook een boom planten. We willen nog veel meer aan duurzaamheid doen, waaronder bewustwording creëren en mensen stimuleren en inspireren om mee te doen.
1.000.000 druppels is volgens ons een zeer goed initiatief vanwege het grote bereik maar ook zeker vanwege de variatie aan duurzame ideeën. Zo is er voor ieder wat wils en daar dragen wij maar al te graag aan bij.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten