donderdag 31 januari 2013

Bereken gratis de CO2-voetafdruk van uw organisatie


Op Klimaatplein.com berekent u gratis de CO2-voetafdruk van uw organisatie. Vervolgens gebruikt u het praktische 5 stappenplan voor CO2-neutraal ondernemen om die CO2-voetafdruk te verkleinen. De tientallen gratis energiebesparingtips helpen u daarbij. Duurzaam ondernemen is nog nooit zo simpel geweest!

Energie besparen en energie duurzaam opwekken; daarvoor kunt u als ondernemer terecht op het Klimaatplein. Hoe minder energie u verbruikt, hoe beter dat is voor de Planeet en uw Portemonnee. In samenwerking met zo’n 50 partners op het gebied van CO2-reductie is het Klimaatplein inmiddels hét kenniscentrum voor CO2-neutraal ondernemen. Maak gebruik van de informatie en inspiratie van de expertblog. Of van de vele gratis tips om minder en duurzamer energie te verbruiken.

Het Klimaatplein mocht inmiddels meer dan 40.000 bezoekers ontvangen. Niet alleen via de website van klimaatplein.com maakt u gebruik van alle mogelijkheden voor duurzaam ondernemen. Organisaties inspireren elkaar ook via de LinkedIn-groep van Klimaatplein.com, en via de Twitteraccount @klimaatplein. Tenslotte wordt er periodiek een nieuwsbrief uitgebracht. De gratis CO2-voetafdruk calculator en het 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen vindt u op www.klimaatplein.com

Naast dat u als ondernemer gebruik kunt maken van de gratis mogelijkheden op het Klimaatplein, kunt u zich ook als aanbiedende partij profileren. Neem daarvoor contact op met robvanderrijt@klimaatplein.com.Geen opmerkingen:

Een reactie posten