donderdag 21 februari 2013

Het WaterTheater van Vidare Clean Water


Voor meer dan een miljard mensen is de toegang tot schoon en betaalbaar drinkwater een dagelijks probleem. Vidare Clean Water biedt een unieke oplossing voor deze mondiale uitdaging en draagt actief bij aan het realiseren van een wereld “that holds enough for all”. Wij geloven dat je samen de toekomst bouwt en niet alleen over de grens, maar ook in ons eigen kleine waterlandje en daarom doen we graag mee aan het initiatief van 1.000.000 druppels.

Om daadwerkelijk in eigen land bij te dragen aan een betere wereld gaan we met het WaterTheater door Nederland toeren. De film voorstellingen in het WaterTheater nemen je mee naar andere werelden: op reis dwars door India, Ghana en Kenya waarin water, health en hygiëne centraal staan. Je stapt het theater in en enkele minuten later stap je “empowered” naar buiten met een heldere blik op water, health & hygiëne en de mogelijkheid om ze in je eigen levenswijze toe te passen.

Het initiatief 1.000.000 druppels activeert en enthousiasmeert en daarom sluiten we ons graag met heel veel druppels bij jullie aan!Geen opmerkingen:

Een reactie posten