woensdag 17 april 2013

ECObesparen 'Het is tijd voor meer druppels!'

De ECObespaarshop is een nieuwe online winkel voor energiebesparende, milieuvriendelijke, fairtrade en duurzame non-food producten voor particulieren. Ons doel is het overzichtelijk en laagdrempelig aanbieden van kwalitatief goede, design-technisch mooie, groene en duurzame alternatieven voor producten die we vaak gebruiken in ons huishouden, zodat steeds meer mensen bewust overgaan tot de aanschaf van dergelijke kwaliteitsproducten die vriendelijker en beter zijn voor het milieu.

Met de ECObespaarshop richten wij ons op mensen die milieuvriendelijker producten willen kopen en op die manier willen bijdragen tot minder vervuiling met als doel de negatieve effecten van productie en verbruik op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen te verminderen.

Gelet op onze missie is het niet vreemd dat wij graag partner zijn van het duurzaamheidsproject 1.000.000 druppels. De ECObespaarshop ondersteunt daarom van harte het streven van dit project om bij zoveel mogelijk mensen meer bewustzijn te creëren en op een concrete en eenvoudige manier bij te dragen aan duurzaamheid. Het is tijd voor méér druppels op onze ‘gloeiende’ plaat, de aarde!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten