vrijdag 7 februari 2014

Van den Noort – afval voor vernieuwing - sluit zich aan bij 1.000.000 druppels

In 2014 viert Van den Noort B.V. haar 70 jarige bestaan. In de voorbijgaande jaren zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier met een omvangrijk dienstenpakket bestaande uit; Afvalinzameling, Recycling, Grond- en sloopwerken en de handel in zand en grind. Iedere dag staan de medewerkers van Van den Noort paraat om diverse zakelijke en particuliere opdrachtgevers van dienst te zijn. Van afvalstof naar grondstof, halffabrikaat en eindproduct.

Van den Noort staat bekend om de snelheid, flexibiliteit en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Ook milieuverantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeren wij voortdurend in vakkundige medewerkers en innovatief materieel. Onze verschillende bedrijven zijn ISO 9001, ISO 14001 en VCA* gecertificeerd.


Op ons terrein van circa 10 hectare wordt jaarlijks 200.000 ton afval in eigen beheer op een milieuverantwoorde wijze gesorteerd, verwerkt en gerecycled tot herbruikbare stromen. Na recycling zijn de (gesorteerde) reststoffen zoals papier/karton, plasticfolie, metalen, etc. bruikbaar als grondstof voor nieuwe producten. De resterende brandbare fractie wordt bewerkt tot product dat bruikbaar is als secundaire brandstof voor het opwekken van energie (elektriciteit en warmte). Van den Noort voldoet hierbij aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. Genoeg redenen voor Van den Noort om partner te worden van het duurzaamheidsproject 1.000.000 druppels!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten