maandag 17 september 2012

Storax en 1.000.000 druppels gaan samen de uitdaging aan

Storax, leverancier van bouw- en transportproducten, steunt het project 1.000.000 druppels. Waarom? Het is belangrijk om mensen en bedrijven na te laten denken over duurzaamheid. En met 1.000.000 mensen kunnen we een verschil maken. Storax heeft daarom besloten om dit project te promoten via haar blog, nieuwsbrief en social media.

Niemand kan ontkennen dat we voor een loodzware uitdaging staan. We moeten duurzamer gaan leven, werken en produceren. Als wij dit niet doen, dan zijn de consequenties niet te overzien.

Dan zullen we geconfronteerd worden met een wereld waarin grondstoffen en ecosystemen zodanig zijn aangetast dat ze niet meer te herstellen zijn. En dan kunnen toekomstige generaties niet meer in hun behoefte voorzien. Om dit doemscenario te voorkomen, moeten we dus snel actie ondernemen.


Storax voelt deze verantwoording zeer. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen daarom bij onze beslissingen een steeds belangrijkere rol. Bij aankoop van auto’s en bij het realiseren van onze duurzame nieuwbouw bijvoorbeeld. Maar ook een groot gedeelte van ons assortiment heeft een lange levensduur, is recyclebaar, wordt energiezuinig geproduceerd en zorgt voor een daling van de energiebehoefte in gebouwen.

Toch zullen wij kritisch blijven kijken naar onze rol in duurzaamheid. Zodat wij in de toekomst het milieu nog minder hoeven te belasten.

www.storax.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten