vrijdag 23 november 2012

Waarom Friet van Piet meedoet aan 1.000.000 druppels?

Puur omdat wij overtuigd zijn geraakt dat, hoe klein je organisatie (13 personeelsleden) ook, je altijd een bijdrage moet leveren aan een betere wereld, voor nu en in de toekomst. Uiteraard geldt dit niet alleen voor het zakelijke gedeelte, maar ook voor ons als individu.

Voor ons is de uitdaging groot, maar niet onmogelijk, daar wij acteren in een beroepsgroep (fastservice sector) waar het MVO-verhaal nog lang niet tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Wij zijn door verschillende eigen initiatieven al meerdere keren geconfronteerd met het feit dat onze gasten en collega’s het moeilijk accepteren dat wij onze nek uitsteken voor verduurzaming. Ondanks het onbegrip bij publiek en collega’s krijgen wij zelf enorm veel energie van alle verantwoorde activiteiten in en rond ons bedrijf, dat het ons steeds weer opnieuw motiveert om anderen te stimuleren om te verduurzamen.

Wij staan open voor elke vorm van verduurzaming voor nu en in de toekomst. Telkens zullen wij ons afvragen wat de betere keuze zal zijn en daarbij nemen wij de tips via 1.000.000 druppels graag ter harte. Uiteraard zullen ook wij ons steentje bijdragen door onze duurzame tips met de rest van de wereld te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten