donderdag 17 december 2015
Oudersvannature.nl is een magazine voor ouders die het beste willen voor hun kind. Hier vind je leuke en duurzame tips over opvoeden, eten en buitenspelen.

In het magazine vind je activiteiten die je met je kind kunt doen en weetjes over de natuur. Maar ook gemakkelijke, lekkere en gezonde recepten. Zodat jij quality time met je kind hebt en samen lekkere dingen kunt maken. Of leuke spelletjes kunt doen in het bos, het park of de achtertuin. Want dat is genieten én het verstevigt de relatie met je kind.

Oudersvannature.nl gaat uit van de Natural Parenting-benadering. Natuurlijk is iedere ouder en elk kind uniek. Het gaat erom dat we onze kinderen bewust, geduldig en liefdevol benaderen.

Want kinderen zijn kwetsbaarder dan we vaak denken. In de loop der jaren ontdekte oprichtster Chantal Overgaauw in haar werk met kinderen dat door natural parenting als grondhouding de relatie met kinderen, het humeur van kinderen en de sfeer in de groep verbeterde.

Haar blogs over opvoeden onderbouwt ze zoveel mogelijk met de mening van experts.

De tip die Chantal Overgaauw gaf aan Asito komt voort uit haar milieubewustzijn. Al jaren schrijft Chantal Overgaauw als journalist over natuur, mvo en duurzaamheid. Sinds een paar jaar gaat ze ook met kinderen de natuur in. Vanuit haar rol als moeder, pedagogisch medewerker en natuurjuf is ze met Oudersvannature.nl gestart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten