vrijdag 23 september 2011

Gemeente Hoorn - Puur Hoorn nieuwe partner 1.000.000 druppels

De gedachte van 1.000.000 druppels is dat elke persoon die zich bewust is van zijn omgeving en zijn verantwoordelijkheid daarin neemt, bijdraagt aan een meer duurzame maatschappij. Eén persoon is echter de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat. Een miljoen druppels maken het verschil. Deze gedacht steunt de gemeente Hoorn.

Duurzaamheid is de toekomst, daar kan niemand omheen. Gemeente Hoorn is zich hiervan bewust en heeft daarom het programma Puur Hoorn opgericht. Het programma heeft als doel een klimaatneutraal Hoorn in 2040 en een klimaatneutrale gemeentelijke organisatie in 2015. Het realiseren van dit doel kan de gemeente niet alleen. Dit vraagt om commitment van de gemeentelijke organisatie maar ook van lokale belanghebbende zoals inwoners, bedrijven en instellingen in Hoorn. Het gaat om bewustwording.

En dit is waar het bij 1.000.000 druppels ook om draait. Daarom steunen wij dit initiatief. Duurzaamheid moet niet meer als iets extra’s gezien worden maar als iets vanzelfsprekends!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten