vrijdag 11 november 2011

1.000.000 Druppels actief op de Dag van de Duurzaamheid

Vandaag op 11-11-’11, wordt de derde landelijke Dag van de Duurzaamheid gevierd. De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda, de actieorganisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Op deze dag vinden, verspreid door heel Nederland, duizenden duurzame activiteiten en acties plaats

Asito is uitgenodigd om deel te nemen aan de duurzaamheidsexperience in de Woonmaal Villa ArenA te Amsterdam met het duurzaamheidproject 1.000.000 druppels. Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om op een leuke en ludieke maar vooral interactieve manier kennis te maken met de wijze waarop verschillende bedrijven bezig zijn met duurzaamheid. Hierdoor kunnen bezoekers ideeën op doen en verleid worden om ook zelf duurzaam te gaan consumeren (op gebied van wonen, vervoer en voeding).

Asito zal hier de nieuwste deelnemers van 1.000.000 druppels bekendmaken en tevens bezoekers stimuleren zoveel mogelijk tips voor thuis en op kantoor te bedenken om samen een beetje duurzamer te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten