woensdag 14 maart 2012

De 'rainwinner' van BroosWater

Water in zijn algemeenheid is de eerste levensbehoefte van elk levend wezen en daar moeten we dan ook verstandig mee omgaan.Naast de kwaliteit is ook de kwantiteit van zeer groot belang. In vele zuidelijke landen zijn beide hoedanigheden vaak ver onder de maat en sterven daardoor elke dag te veel mensen en dieren.

In Nederland ziet men in zijn algemeenheid water niet als een lust, maar als een last. Zeker hoe men omgaat met het zogenaamde “overtollige” regenwater. Heftige regenbuien zorgen inderdaad voor een kortstondige overtolligheid. Maar zodra de zon weer gaat schijnen, is er een gebrek aan regenwater en grijpen we massaal naar het schone leidingwater.

Waarom slaan we niet even dat “overtollige” regenwater op en gebruiken we het in periodes van schaarste. Miljoenen euro’s worden verspild in het aanleggen van voorzieningen welke het “overtollige” regenwater zo snel mogelijk af moet voeren, terwijl het tijdelijk opslaan en nuttig gebruiken een veel duurzamere methode is.

Met de “Rainwinner” wordt het tijdelijk opslaan van “overtollig”regenwater voor overheden, particulieren en ondernemers nog interessanter gemaakt.

Kijk voor meer informatie over de 'Rainwinner' op http://www.brooswater.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten