dinsdag 26 februari 2013

Kinderopvang Humanitas partner 1.000.000 druppels


Als duurzaamste grote kinderopvangorganisatie in Nederland sluit Kinderopvang Humanitas aan bij het initiatief 1.000.000 druppels om Nederland duurzamer te maken. Door tips over duurzaamheid door te geven aan de medewerkers en zelf tips op www.eenmiljoendruppels.nl te plaatsen.

Binnen de kinderopvang leveren we een grote bijdrage aan duurzame opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen, onze toekomst. Onze pedagogisch medewerkers maken kinderen bewust van hun verantwoordelijkheid voor een duurzamere wereld. Kennis en respect voor de natuur vinden we belangrijk. Iedereen gebruikt een stukje van de wereld. Dat stukje noemen we ook wel onze voetafdruk. Alle kleine kindervoetjes die nu bij ons over de drempel stappen, vormen straks grote voetafdrukken.

De deelname aan 1.000.000 druppels past bij het duurzaamheidsstreven van Kinderopvang Humanitas. Zowel op lokaal als op centraal niveau speelt duurzaamheid een belangrijke rol in ons dagelijks denken en handelen. Kinderopvang Humanitas ontving in november 2012 de Groene Giraf, dé landelijke prijs voor duurzaam denken en doen in de kinderopvang.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten