maandag 1 juni 2015

Happie in je eigen bakkie!

Irriteer jij je ook zo aan al dat onnodige afval? Lege frietbakjes, plastic tasjes, papieren zakjes en dat doosje waar die lekkere wokgroenten in zaten... na één keer gebruiken gaan ze allemaal de prullenbak in. Duurzaam initiatief Re-Wrap vindt het zonde dat al die bakjes en zakjes maar enkele minuten gebruikt worden en daarna weer worden afgedankt. Re-Wrap daagt daarom jou en horecaondernemers van afhaalgelegenheden uit om van 12 mei tot 12 juni 2015 deel te nemen aan de #ReWrapMaand. We gaan er gedurende deze maand alles aan doen om iedereen zij happie in zijn eigen bakkie te laten afhalen!

Happie in je eigen bakkie!
Kom je tussen 12 mei en 12 juni bij één van de ingeschreven horeca afhaalgelegenheden en heb je zelf een bakje of tasje meegebracht? Geweldig! Je bent lekker duurzaam en anti-verspillend bezig, want hierdoor ga je het eenmalig gebruik van verpakkingsmateriaal tegen! Bovendien steun je ook nog eens een goed doel! De kosten die de deelnemende horecagelegenheid bespaart op het gebruik van verpakkingsmateriaal worden tijdens de Re-Wrap maand namelijk gedoneerd aan het Plastic Desert Project.

Meld jouw favoriete horecagelegenheid aan
Kom je in deze maand met je eigen bakkie bij een horecagelegenheid die nog niet deelneemt aan
de #ReWrapMaand en wordt je eigen bakje met alle liefde gevuld? Vraag deze horecaonderneming of ze zich willen aansluiten bij de #ReWrapMaand. Dan kan iedereen zien dat deze horecaondernemer goed bezig is! En vergeet natuurlijk niet een foto van je happie in je eigen bakkie met ons te delen via #ReWrapNL!

Enthousiast geworden en wil je weten welke horeca in jouw stad al mee doet? Kijk op www.re-wrap.nl of facebook.com/ReWrapNL en praat mee op Twitter via @ReWrapNL en #ReWrapNL. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten