woensdag 20 februari 2013

Sophisticated Systems partner 1.000.000 druppels


Sophisticated Systems b.v. is een jong bedrijf dat verschillende producten voor verbrandingsmotoren ontwikkelt en verkoopt. Sophisticated Systems b.v. heeft zich ten doel gesteld verbrandingsmotoren in de breedste zin schoner en zuiniger te maken. Business to business betekent dit dat wij meedenken over besparingen op brandstof- en onderhoudskosten, door middel van een kosteloze audit.

Afhankelijk van de uitkomst van deze audit en de keuzes van onze klanten realiseren we besparingen van 4-9 procent, alleen op het brandstofverbruik van de voertuigen. Samen met onze klanten zijn wij in staat om emissies die voor schadelijke uitstoot zorgen, zoals CO2 en NOx terug te dringen.

Bedrijven die actief aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen, kunnen zo tonnen besparen op hun CO2 productie en hierdoor hun doelstellingen bereiken.

De missie van de onderneming is: reduceer in Nederland het dubbele van de door het Nieuwe Rijden gestelde doelstelling van besparen op CO2 productie.

Sophisticated Systems BV ontwikkeld verschillende producten voor onder andere de auto- en scheepsvaartindustrie. Cyclone-X, DFC2020 en AB Sparkplug zijn voorbeelden van deze producten. Onze passie is het optimaliseren van verbrandingsmotoren uit respect voor schaarse elementen van onze aarde. Participeren in 1.000.000 druppels sluit hier naadloos op aan.

Website
www.cyclone-x.nl 
www.sophsys.nl
www.dfc2020.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten